Merkez İÖO Öğrencilerinden Konser

Merkez İÖO Öğrencilerinden Konser

Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamından hazırlanan konser ilgiyle izlendi.

Haber ve Fotograflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından  yıl sonu etkinlikleri kapsamından hazırlanan Necdet Tokatlıoğlu anısına “Bir Sevgi İstiyorum” isimli Türk Halk Müziği gecesi Akçaabat’ta gerçekleştirildi.

 

Akçaabat Kültürpark’ta gerçekleştirilen ve Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan YArdımcısı Osman Parlayan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ve çok sayıda davetlinin izleyici olarak katıldığı gecede, minik öğrenciler Necdet Tokatlıoğlu’na ait birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Koro şefliğini okul müzik öğretmeni Cemal Zihni Erner’in yaptığı ve 2 bölüm halinde gerçekleşen programda, okul öğrencilerinin enstrümanları kendileri çalıp ve kendilerinin söylemesi izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Program sonrası okulun müzik aletlerine katkılarından dolayı ilçe kaymakamı Erol Özkan’a Okul Müdürü Kemal Gedikoğlu tarafından bir plaket takdim edildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat