Mehmet Hoca Emekli Oldu

Mehmet Hoca Emekli Oldu

Antrenör Mehmet Salih Gül emekliye ayrıldı

 

Antrenör Mehmet Salih Gül emekliye ayrıldı.

 

Akçaabat Sebatspor’da da bir dönem antrenörlük yapmış olan Söğütlü Belediyespor antrenörü Mehmet Salih Gül’e emekliye ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Remzi Düğün Salonu’nda dün akşam düzenlenen yemekte konuşma yapan Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, “Mehmet Salih Bey’in uzun yıllar Trabzon futboluna kattığı emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Spora hizmetinin bundan sonra da devam edeceğini düşünüyorum. Mehmet Salih hocayla çocuklukta aynı mahallede, aynı sokakta büyüdük. Kader bizi belediyede birlikte çalışmayı nasip etti. Hocamıza bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz” diye konuştu.

mehmet-salih-gul.jpg

antrenor-mehmet-salih-gul-emekliye-ayrildi.jpg

Söğütlü Belediyespor Başkanı Yaşar İnan ise hizmetlerinden dolayı Mehmet Salih Gül’e teşekkür ederek, Söğütlü Belediyespor forması hediye etti. Daha sonrasında Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tuylu, Söğütlü Belediyespor Başkanı Yaşar İnan ve Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, belediyeden emekliye ayrılan Gül’e birer plaket takdim etti.

antrenor-mehmet-salih-gul-emekliye-ayrildi-2.jpg

Düzenlenen yemekte Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Akçaabat Emniyet Müdürü Yahya Aslan, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar, TÜFAD Trabzon Başkanı Nurettin Balaban, ASKF Başkanı Cahit Erdem’le birlikte Söğütlü Belediyespor Kulübü Başkanı Yaşar İnan ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

antrenor-mehmet-salih-gul-emekliye-ayrildi22.jpg

antrenor-mehmet-salih-gul-emekliye-ayrildi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor