Medical Park Hastanesi Buluşturdu

Medical Park Hastanesi Buluşturdu

Medical Park Trabzon Hastanesi Akçaabat ‘takı sivil toplum kuruluşlarını kahvaltıda bir araya getirdi.

 

Trabzon İkram Sofrasında gerçekleşen yemeğe, Medical Park Trabzon Hastanesi adına Doktor Mehmet Sarı, iş Adamı aynı zamanda Hastanenin sahibi Muharrem Ustanın abisi İzzet Usta, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivri kaya, Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Bulut, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram mahalle muhtarları Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri hastane halkla ilişkiler sorumlusu Gaye Öztürk katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptığı konuşmada “ Türkiye çapında hizmet veren uluslar arası standartlarda sağlık hizmet sunan bir kurum. Türkiye için önemli bir kurum Trabzon için daha da önemli bir kurum. İki nedenle benim için önemli bir böyle bir seviyeli hizmet vermesi ikincisi Trabzonlu olması. Trabzonlu müteşebbis kişilerin gayretleri ile bu duruma gelmiş bir kurum. Kaliteli hizmet veriyorlar.15 bin kişi çalılaşanı var. Bir kurum 15 bin aileye ekmek veriyor. Sağlık tarafı bizim için çok önemli. Bizim için ayrı bir önemi binasının Akçaabat’ta olması. Bize çok yakın ve sigortalılar olarak oradan en iyi şekilde yararlanıyoruz. İnsanlar sağlığını değerini kaybettiklerinde anlıyorlar. Hastanelerimizde doktorlarımızın da eksikliğini vermesin”dedi. Türkmen Akçaabatlılar olarak bu hastanelerimize sahip çıkmamız gerektiğini sözlerine ekledi.

Medical Park Trabzon Hastanesi adına konuşan Mehmet Sarı Medical Park Trabzon Hastanesi buraya getiren Muharrem Ustaya teşekkür ederek “zaman içersinde bunu Trabzon olarak göreceğiz. Yolda kalmış işi çözülememiş hastalarımıza da kontenjan vereceğiz. Memleketimiz yöremize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi. Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli organizasyondan dolayı Medical Park Trabzon Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

dsc_0196.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler