Mecliste Seçim Vardı

Mecliste Seçim Vardı

Mecliste Seçim Vardı

Akçaabat Belediye Meclisi 2020 Yılının ilk toplantıları başladı. İlk gün toplantısı Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında yapıldı.

Meclis açılışında konuşan Başkan Osman Nuri Ekim, 2020 Yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Partiler adına ise grup başkanları birer konuşma yaparak 2020 yılı ile ilgili dilek ve temennilerini dile getirdiler. Konuşmaları AK Parti adına Erhan Nadir, MHP adına İsmet Kırali ve İyi Parti adına ise Erol Gedikli yaptı.

Konuşmaların ardından 2020 Yılı için denetim komisyonu seçimleri yapıldı. Yapılan oylama ise Erhan Nadir, Muhammet Köse, Ahmet Öztürk, İsmet Kırali ve Erol Gedikli denetim komisyonuna seçildi.

akcaabat-belediye-meclis-toplantisi-2020-2.jpgakcaabat-belediye-meclis-toplantisi-2020-1.jpgakcaabat-belediye-meclis-toplantisi-2020.jpg
Toplantıya, AK Parti  ve MHP İlçe yöneticileri de katılması dikkat çekti.

 

Mecliste diğer gündem maddeleri ise şu şekilde;

  1. Denetim Komisyonu oluşturulması ve üye seçimi yapılması.
  2. Belediyemize ait menkul ve gayrimenkullerin, şartlı bağışların tahsil edilen vergilerin, harçların, kamu hizmetinde fiilen kullanılan malların, mallardan elde edilen gelirlerin, bankadaki paraların, İller bankasından gelen Kanuni payların ve diğer tüm gelirlerinin 2020 mali yılı için Kamu hizmetine tahsisinin görüşülmesi.
  3. Belediyemiz Memur Norm Kadrosunda dolu kadro derece değişikliklerinin yapılması.
  4. İlçemiz Dürbinar Mahallesi Yunus Emre Sokak 154 ada 364 parselde kamulaştırma yapılması talebinin görüşülmesi.
  5. Zabıta Personelinin 2020 yılı maktu mesailerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  6. 2019 yılında çalıştırılıp, 2020 yılında da çalıştırılması uygun görülen tam zamanlı sözleşmeli personeller ile alınması düşünülen sözleşmeli personellerin net maaşlarının belirlenmesinin görüşülmesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler