Mahmut Çavuş Güven Tazeledi

Mahmut Çavuş Güven Tazeledi

Mahmut Çavuş Güven Tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Mahmut Çavuş yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Akçaabat Erol Günaydın Konfrerans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, İl gençlik kolları Başkanı Sefa Küçükali  ve partililer katıldı.

Siyasi konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Mahmut Çavuş, yeniden Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

 

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “milletin sizin fikirlerinize, üretiminize, heyecanınıza ihtiyacı var” dedi.

Aşkan Ekim “   Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin donanımlı, eğitimli, öz güven içerisinde, sosyal yönü zengin bir şekilde toplum içerisinde yer almanız ve sizlere daha güzel bir gelecek hazırlamak amacıyla devletimizin bütün kurumları gibi bizler de elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye’de gençler sadece eğitimde, güvenlikte, siyasette, ticarette değil artık hayatın her alanında varlıklarıyla ülkemizin yolunu aydınlatıyor. Vatan savunmasında olduğu kadar ülkenin kalkınmasında, ilerlemesinde, daha özgür ve demokratik seviyelere ulaşmasında da gençlerimiz en ön safta yer alıyor. Gençler, Türkiye’nin geleceği için bol bol hayal kurun, fikirler üretin, projeler geliştirin. Her biriniz kendinizi bu ülkede bir ihtiyacı gidermeye, bir hayali gerçeğe dönüştürmeye hazırlayın. Tıpkı 12 yaşında tahta çıkan Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethetme hayalini 21 yaşında gerçekleştirdiği gibi. Geceli gündüzlü çalışacağız, çok bilgili, çok donanımlı olmak için kendimizi iyice yetiştireceğiz. Sizlere her türlü imkanı sunmak bize düşüyor. Siz yeter ki Türkiye’nin büyük hedeflerine odaklanın, büyük düşünün, çünkü siz Türkiye Cumhuriyetinin gençlerisiniz. Hiç unutmayın bu milletin sizin fikirlerinize, üretiminize, heyecanınıza ihtiyacı var.AK Parti bugünde, yarın da sizindir. Türkiye’nin bugünü, yarını da sizsiniz. Türkiye’nin geleceği sizin ellerinizde yükselecek. Bizim bütün gayretimiz, bütün emeğimiz sizin içindir. Sizden beklediğimiz birlik ve beraberliğimize sahip çıkmanız. Hak ve hakkaniyet duygusundan asla ayrılmayın. Hiçbir zaman karamsarlığa düşmeyin. Bu milleti yeniden tarihin altın sayfalarına yazdıracak olan sizsiniz. Sizlere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü hatırlatmak istiyorum. “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdur.”

ak-parti-akcaabat-genclik-kolari.jpgak-parti-akcaabat-genclik-kolari-1.jpgak-parti-akcaabat-genclik-kolari-2.jpgak-parti-akcaabat-genclik-kolari-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler