Lokal Bile 61metrekare

Lokal Bile 61metrekare

Paris’te Trabzon dayanışması

Uzun yıllardır Fransa’nın Başkenti Paris’te Trabzonlu hemşerilerimizin birlik ve dayanışması noktasında hizmet veren Paris Trabzonlular Derneği yeni lokaline kavuştu.

Épinay-sur-Seine Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını göz önünde bulundurarak Trabzonlular’a tahsis ettiği yeni dernek hizmet binasının açılış törenine Türkiye’nin Fransa Başkonsolosu İhsan Emre Kadıoğlu ve Paris Konsolosu Müslüm Aygün de katıldı.

 Dernek başkanlığını yapan hemşehrimiz Bülent Cumur’un evsahipliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde Başkonsolos Kadıoğlu ve Konsolos Aygün’e derneğe katkılarından ötürü birer plaket verildi.

plaket-002.jpg

 Dernek binasının Trabzon’un plakası olan 61’e nazere yapacak şekilde 61 metrekare olması da milliyetçiliğimize vurgu yapılmasına neden oldu.

Dernek Başkanı Bülent Cumur 153 Avenue De La Republique 93800 Épinay-sur-Seine adresindeki derneklerine yolu Paris’e düşen tüm hemşehrilerini beklediğini söyledi.

 

 Oldukça coşkulu ve yoğunun katılımın yapıldığı törende konuşan Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, “Paris’te yaşayan gurbetçilerimizin ve hemşerilerimizin ortak bir çatısı ortak bir dayanışma evi olacak dernek binasına kavuştuk. Burada sevgi olacak, burada kardeşlik olacak burada barış olacak burada dostluk olacak. Paris Trabzonlular Derneğinin burada açılmasında desteği olan katkı sağlayan başta konsolosumuz ve belediye başkanımız olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum Onların güvenine ve ilgisine ve desteklerin layık olmaya çalışacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler