LİYAKATİ VE ADALETİ ESAS ALIYORUZ

LİYAKATİ VE ADALETİ ESAS ALIYORUZ

LİYAKATİ VE ADALETİ ESAS ALIYORUZ

 

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, başkan olmasıyla Akçaabat Belediyesinde çalışan işçilerin işten çıkarılacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Son günlerde birtakım kötü niyetli çevrelerin böyle bir iddiayı ortaya atarak kendilerine zarar vermek istediğini söyleyen Akbulut “Biz her gittiğimiz yerde adaletten, liyakatten ve sevgi dilinden söz ediyoruz. Buna rağmen bu iddianın seslendirilmesini kasıtlı buluyorum.” dedi.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Evine ekmek götürmek için saatlerce çaba harcayan işçilerin yanında olduklarını belirten Akbulut “Biz gelirsek ancak işçilerimizin sorunlarına çözüm ararız. Onları dinleriz. Varsa onların sorunlarını masaya yatırırız. Durumlarını iyileştirmeye çalışırız. Seçildiğimiz gün Akçaabat’ımız, Akçaabat Belediyemiz için mesaisini ortaya koyan çalışanlarımızı siyasî düşüncelerine bakmaksızın kucaklayacağız.” diye konuştu.

O SÖZLERE İNANMAYIN

Adaleti ve sevgi dilini esas aldıklarının altını çizen Akbulut, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Adaletin ve liyakatin olmadığı yerde hiçbir şeyin değeri yoktur. O yüzden biz işe adaletle başlayacağız ve liyakatle devam edeceğiz. Ardına sevgiyi koyacağız. Sevgi varsa çalışma azmi de var demektir. Sevgi varsa kucaklaşma var demektir. Hiç kimseyi ayrıştırmadan sevgi dilinde buluşacağız. Bunu herkes böyle bilmelidir. Hemşehrilerime de bir çağrım var: Bizden, bizim parti yetkililerimizden çıkmayan hiçbir söze inanmasınlar.”

osman-akbulut-iyi-parti.jpgosman-akbulut-iyi-part2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset