LAYIK OLACAĞIM

LAYIK OLACAĞIM

Akçaabatlı genç antrenör Boks Milli Takım Antrenörlüğüne getirildi.

 

 

Türkiye Boks Federasyon Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına hazırlık çerçevesinde yapılacak olan Milli takım kampına Akçaabat  boks Spor Kulübü antrenörü  Altar Kalkışım antrenör olarak davet edildi.

Boks antrenörü Altar Kalkışım yaptığı açıklamada; yıllardır milli takıma sporcu gönderip yanların da olmamak Avrupa’da ve Dünya’da ülkemize madalyalar kazandıran sporcumun ringe çıkarken köşesinde olmamak beni bir hayli üzüyordu. Hak ettiğim ve yıllarca yaptığım başarılı çalışmalar sonucu layık olduğum A milli takım antrenörlüğü ne getirilmek beni bir hayli mutlu etti.

Akçaabat Boksta bir marka olmuştur.Boksta en önde gelen başarıları uluslar arası arenada yakalamayı başaran boksörlerimizin de kendisini temelden beri yetiştiren biz antrenörlerinin Milli takımda başların da olmak onların başarısına daha çok katkı yapacağına inanmaktayım.İnşallah bana verilen milli takım antrenörlüğünü layıkı ile yerine getirip ülkemize başarılar kazandırırız.Beni bu göreve layık gören başta Türkiye Boks Federasyonu başkanı olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor