"Kupa Trabzonspor'un"

"Kupa Trabzonspor'un"

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, 2010-2011 sezonun şampiyonu Trabzonspor olduğunu ifade ederek, "Bunu söylüyoruz, biliyoruz. Bunu UEFA da tescil etti" dedi.

"Kupa Trabzon'un!"

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, 2010-2011 sezonun şampiyonu Trabzonspor olduğunu ifade ederek, "Bunu söylüyoruz, biliyoruz. Bunu UEFA da tescil etti" dedi.

"Bunu UEFA da tescil etti"

Kırklareli'ne çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen eski Devlet Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili tecavüz edildikten sonra öldürülen Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Basına kapalı ziyarette Aktaş ailesine başsağlığı dileyen Özak, çıkışta gazetecilere, "Büyük bir acı. Tüm aileye, Kırklarelili vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Aileyi tebrik ediyorum. Çok sabırlı, hoşgörülü, inanılmaz iman sahibi insanlar. Allah böyle insanlardan yavrularımızı korusun. Maalesef bu tip insanlar aramızda olabiliyor. Bu olaylardan ders almak lazım. Tekrar başsağlığı diliyorum" açıklamasında bulundu.

"KUPA TRABZONSPOR'UN"

Ardından Kırklareli'ndeki Karadenizliler Derneği'ni ziyaret eden eski bakan Faruk Özak, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının Trabzonspor'un hakkı olduğunu öne sürerek şunları söyledi:

"2010-2011 sezonun şampiyonu Trabzonspor. Bunu söylüyoruz, biliyoruz, bunu UEFA da tescil etti. Türkiye'de şikeye ve teşvike ceza yoktu. Ceza bizim hükümetimiz ve benim bakanlığım döneminde çıktı. Bunu herhangi bir kulüp için yapmadık. Şikeyi önlemek için yaptık. Ortaya çıkan tabloda UEFA Trabzonspor'u şampiyonlar ligine çağırdı ve Fenerbahçe'yi yasakladı. Trabzonspor adli olarak ortaya çıkan bu tablodan sonra idari bir karar bekledi ama maalesef Türkiye Futbol Federasyonu cesaretle bu adımı atamadı. Artık bu hakkın alınmasını Avrupa'dan bekleyeceğiz. Umudumuz ve ümidimiz şuanda UEFA'dan ve CAS'tan beklentisi var Trabzonsporluların. Tabii bu durumda şehir çok geriliyor. Zaman zamanda aşırılıklar oluyor. Ama adaletin tescil etmesini bekliyoruz."

Ziyaretlerin ardından esnafları dolaşarak beraberindeki partisinin Kırklareli adayı Selahattin Minsolmaz için destek isteyen Özak, Kırklareli'nden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor