Kupa Töreninde Yetkili Şoku

Kupa Töreninde Yetkili Şoku

Düzenlen Futbol Turnuvasında Kupa törenine Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tek bir yetkilinin bile gitmemesi dikkat çekti.

İlköğretim Okulları Arası Yıldızlar Futbol İlçe Birinciliği sona erdi.
Turnuvanın şampiyonu final maçında Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu'nu 4-2 yenen Atatürk İlköğretim Okulu olurken, turnuvanın üçüncüsü ise Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu'nu 4-2 yenen 100. Yıl İlköğretim Okulu oldu.


Kupa öksüz kaldı

20 Şubat Çarşamba günü oynanan final maçları sonrasında düzenlenen kupa töreninde ise öğrencilerin sevinçleri buruktu.
Her maç günü Akçaabat'tan 35 kilometre uzaklıktaki Beşikdüzü'ne gitmek ve aynı yolu geri dönmek durumunda bırakılan öğrencilere, kupalarını vermek için Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tek bir yetkilinin bile gitmemesi dikkat çekti.

Öğrencilerin tek tesellisi ise her şeyleriyle ilgilenen Lig Heyeti Temsilcisi Kenan Kuri'nin sıcak ilgisi oldu. Kuri’nin her ekibe eşit mesafedeki tavrı tüm okulların takdirini topladı.

En büyük Atatürk

Mücadele ettiği D Grubu'nda Akpınar İlköğretim'i 13-1, A. Fazıl Ağanoğlu İlköğretim'i de 2-1 yenerek çeyrek finale çıkan; çeyrek finalde A. Ak-çay İlköğretim'i 4-1, yarı finalde de 100. Yıl İlköğretim'i 2-1 yenerek finale çıkan Atatürk İlköğretim Okulu final maçını da 4-2 kazanarak Yıldızlar Futbol İlçe Birincisi oldu.
Atatürk İlköğretim Okulu yıldız Futbol Takımı’nın başarısı için ter döken öğrenciler şunlar:
Samet Semerci, Fatih Çakır, Haşim Gedikli, Emre Birinci, Fatih Topal, Gökhan Yemiş, Osman Bulut, Kağan Seis, Murat Kan, Hayrullah Bilazer, Ömer Kaan Kasap, Barış Ulu, Eyüp Sultan Baş, Yusufcan Tunç, Niyazi Çolak, Erdem Seyis, Ahmet Bayburt, Bayram Buyuklioğlu.
Okul Müdürü Süleyman Salihoğlu, akademik ve sosyal yönden başarılı olunabilmesi için okulda bir aile orta-mı yarattıklarını vurgulayarak “İçten, samimi ve özverili her çalışma başarıyı getirir. Futbolcularıma ve çalıştırıcıları Hakan Demirel'e teşekkür ediyorum.” dedi.
İl birinciliği bugün
Öte yandan Yıldızlar Akçaabat Futbol İlçe Birinciliği’nde ilk 4’e giren takımlar Yıldızlar Futbol Trabzon İl Birinciliği’ne birinci eleme grubundan katılacaklar.
42 takımdan oluşan 12 grup birincisi ile 4 Akçaabat ekibinin yer alacağı birinci eleme grubunda maçlar 6 Mart Perşembe günü oynanacak.
Atatürk İlköğretim Okulu 09.00’da A Grubu birincisiyle, Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu 10.30’da D Grubu birincisiyle, 100. Yıl İlköğretim Okulu saat 12.00’de G Grubu birincisiyle, Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu da saat 14.30’da L Grubu birincisiyle karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Eğitim