Kupa Süleyman Soylu'dan

Kupa Süleyman Soylu'dan

Kupa Süleyman Soylu'dan

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığından düzenlenen “Teşkilatlar Arası Futbol Turnuvası” kupası Bakan Süleyman Soylunun katılımıyla gerçekleşti.

Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonu’nda gerçekleşen törene, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve çok sayıda partili katıldı.

Bakan Süleyman Soylu burada yaptığı konuşmada, AK Parti ailesinin, Türkiye'nin uzun zamandır bir arada olma hasretine önemli bir şekilde kavuşmasını sağladığını belirtti. Soylu, AK Parti'nin Türkiye'nin 81 ilinde milletiyle kucaklaşabilen bir anlayışa sahip olduğunu ifade etti.

Soylu, konuşmasında şunları vurguladı: "Türkiye'ye bir takım bazı nasihatlerde bulunanlar, Güneydoğu'da, kuzeyde, batıda, güneyde, Orta Anadolu'da kendilerinin söz söyleyebileceği muhattaplar bulmakta zorlanmaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Şırnak ve Hakkari'ye gittik. On binlerce insan sokaklarda, salonların etrafında bu ülkenin birliğini haykırarak Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Bir ay önce Sayın Başbakanımız ile Hakkari'ye gittik, aynısı oldu. Buralarda korku iklimi oluşturarak, mahalle baskısı kurarak insanlarımızı bizden ayırmaya, bizi bizden ayırmaya çalışanlar maalesef aradıkları noktaya gelemediler."

Türkiye'nin önünde önemli bir süreç bulunduğuna işaret eden Soylu, "Sizce Amerika niçin Suriye'de binlerce asker barındırmaktadır? Onlarca üs oluşturmuştur? Neden bunu yapıyor? Mesele DEAŞ ise DEAŞ ile PKK'yı anlaştırdı zaten. Mesele nedir o zaman? Mesele bu coğrafyada yeni bir hükümranlık anlayışıdır. Bu coğrafyada etkin olan, bu coğrafyada yüzlerce yıl geleneğini, bu coğrafyaya olan aidiyetini, bu milletlerle olan hısımlığını devam ettiren bu Anadolu coğrafyasının milletine müsade etmemektir." diye konuştu.

Meselenin çok açık olduğunu dile getiren Soylu, konuşmasını şöyle tamamladı: "15 Temmuz'da Türkiye'nin sistemini değiştiremeyenler, 15 Temmuz'da Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi, bu büyük milleti tasviye edemeyenler, bunu devam ettirebilmek için bir çok koldan faaliyet yürütüyorlar. Kafaları karışık, kendi içlerinde tesanütleri ve uyumları söz konusu değil. Türkiye'de var olan demokrasiyi tahrip etmek, tasviye etmek ve ortadan kaldırmak istiyorlar. Bugün hepimiz demokrasinin ve hukukun gücüyle buradayız."

Bakan Soylu, konuşmasının ardından turnuvada Yönetim’i 5-1 mağlup eden ve şampiyon olan Derecik kupasını Bakan Süleyman Soylu’dan aldı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve plaket verdi.

suleyman-soylu-akcaabat-kupa-toreni01.jpg

 

suleyman-soylu-akcaabat-kupa-toreni1-001.jpg

emre-akgun-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler