Kupa Akçaabat'taydı

Kupa Akçaabat'taydı

Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'da kupa sevinci Akçaaabat açıklarına kadar gelerek havai fişek gösterisi ile devam etti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs Çarşamba günü Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'da kutlamalar düzenlenen gemi turuyla devam etti.

 

Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yanında bulunan Marina'da öğle saatlerinde yaklaşık 5 bin taraftarın katıldığı köfte partisi ile kutlama yapan bordo-mavili takım, akşam saatlerinde bir işadamının tahsis ettiği gemi ile denizde tur attı.

 

Gemiyle atılan şehir turunda futbolcuların gemiye binişi sırasında konfetiler atılırken, meşaleler yakıldı. Daha sonra Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, geminin dümenine geçti ve yolculuk başladı. Limanda bulunan diğer gemiler sirenleriyle Trabzonspor'u uğurladı. Bazı bordo - mavili futbolcular gemi yolculuğuna eşleriyle birlikte katılırken, davetliler futbolcularla bol bol fotoğraf çekildi.

 

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, denizin ortasında coştu. Havai fişek gösterileri altında kolbastının ritmine ayak uyduran davetlilere Başkan Sadri Şener, Yönetim Kurul Üyeleri ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş de eşlik etti. Güneş, takalarıyla gemiyi takip eden taraftarları da selamladı. Gemi yolculuğu kesilen şampiyonluk pastasıyla son buldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor