Tiyatro Günleri Başladı

Tiyatro Günleri Başladı

Tiyatro Günleri Başladı

10. EROL GÜNADYDIN TİYATRO GÜNLERİ PERDELERİNİ AÇTI

02-10 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günlerindedokuz akşam dokuz farklı oyunla tiyatro severlerle buluşuyor.

Tiyatro Günleri’nin ilk akşamında Giresun Şehir Tiyatrosu ‘Ebe Gümeci’ adlı oyunla sahnede yer aldı. İzleyenlerin komik, keyifli ve eğlenceli anlar yaşadığı oyun, profesyonel oyuncu kadrosuyla da alkışları topladı.

Bir müzikli komedi oyunu olan ‘Ebe Gümeci’ adlı oyunun başkahramanı Müşkül, kaza sonucu cinayetle suçlanır. Öldürdüğü adamın çökertilmek istenen bir çetenin başı olduğunun anlaşılması çok uzun sürmez ve Müşkül'ün hayatı başlı başına değişir. Hayatı bir anda değişen Müşkil’i n yaşadıkları birbirinden farklı sahnelerle seyircilere aktarıldı.

10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin ilk oyununa Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Oyun sonunda Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Giresun Şehir Tiyatrosu ekibine plaket takdim etti. Çok beğenilen müzikli komedi oyunu ‘Ebe Gümeci’ için duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ekim, “10. Erol Günaydın tiyatro günlerimizin açılışını Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile yapmış olduk. Ekibimiz “Ebe Gümeci” adlı oyunu bizlere sergilediler. Keyif dolu anlar yaşadık. Emeklerine yüreklerine sağlık.Giresun, bizim komşu şehrimiz. Biz nasıl sanata değer veriyorsak, sanatsal etkinlik yapıyorsak onlar da şehrin sanat hayatına aynı katkıyı yapıyorlar. Giresun ile ortak olan bir yönümüz de tiyatro günleri. Nasıl ki biz burada 10 yıldır Erol Günaydın Tiyatro Günlerini düzenliyoruz. Giresun’da da 25 yıldır Fezvi Beyazıtoğlu Tiyatro günleri düzenleniyor. Biz Akçaabat Belediye Tiyatrosu olarak Giresun’da Tiyatro Günlerine tiyatro oyunumuzla katılıyoruz. Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu da 10 yıldır Erol Günaydın Tiyatro Günlerinde bizlere oyunlarını sergiliyor. 10 yıldır bu geleneği sürdürüyoruz inşallah bu şekilde de devam ettireceğiz.Bu güzel oyunu bizlerle buluşturan Başta Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na,  Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına, teknik ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Erol Günaydın Tiyatro Günlerinin ilk akşamında bizleri yalnız bırakmayan siz değerli sanatsever hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri 03 Mart Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Kamyon’ adlı oyunla devam edecek.

akkcaabat-tiyatro-gunleri-basladi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat