Şiir Gecesi Düzenlendi.

Şiir Gecesi Düzenlendi.

Enver Topsakal ve Tahir Usman’ın düzenlediği “Gönlün Dili” isimli şiir programı Erol Günaydın Sanat merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Akçaabat’ın şiir okuma alanında haklı bir üne sahip kişileri arasında en ön sırada yer alan Enver Topsakal ve Tahir Usman’ın düzenlediği “Gönlün Dili” isimli şiir programı Erol Günaydın Sanat merkezi’nde gerçekleştirildi. Mükemmel bir sahne düzeni içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte Topsakal ve Usman’ın yanı sıra Halil Seyis, Selman Demirci ve Büşra Sakin de birer şiir seslendirdi.

Etkinlikte şiir okuyucularına Hüseyin Serdar Birinci, Muharrem Gaydan, Sefa Demirci, Mehmet Akif Topsakal, Serkan Gökdemir ve Mehmet Taş’tan oluşan bir saz ekibi de eşlik etti.

Akçaabatlı şairlerden Miktat Eyüpoğlu, Sebahattin Şentürk, Kadir Mısıroğlu ve Mehmet Hakan Alşan’dan da birer şiirin seslendirildiği gecenin sonunda Mehmet Akif Topsakal tarafından da beri sema gösterisi sunuldu.

Sahne düzenlemesini Enver Topsakal’ın yaptığı etkinliğin teknik sorumluluğunu ise Kübra Topsakal üstlendi.

akcaabat-siir-gecesi.20130318095155.jpg

akcaabat-siir-gecesi.jpg

Etkinliği Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem, Akçaabat belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Darıca Belediye başkanı Muhammet Altınel, Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Çal Belediye Başkanı Mehmet Tayar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Salih Altın, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Trabzon Barosu Akçaabat Temsilcisi Avukat Ali Bozali, Fatih Eğitim Fakültesi Sekreteri Yakup Kurtuldu ve Fizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Akdeniz ve eski İller Bankası Bölge Müdür yardımcısı Ahmet Güner başta olmak üzere çok sayıda protokol mensubu da ilgiyle izledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat