Mutluluklar Dileriz

Mutluluklar Dileriz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Melikşah Atasoy ile Gökçen Sarıoğlu muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Milliyetçi Hareket  Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Melikşah Atasoy ile Gökçen Sarıoğlu muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Türkan ve merhum İbrahim Atasoy çiftinin oğlu Melikşah Atasoy ile Ayşe ve Ufuk Sarıoğlu çiftinin kızı Gökçen Sarıoğlu Akçaabat Kalıntaş Gold Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle birlikte hayatlarını birleştirdi.

Düğün törenine, siyasilerin ilgisi büyüktü. Düğüne,  AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, İyi Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Akçaabat KAymakamı Ramazan Kurtyemez, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon eski  milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu,  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Çarşıbaşı, Şalpazarı Belediye Başkanlarının yanı sıra ilçe siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve eğitim, spor, sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in kıydığı nikah sonrasında Milletvekili Bahar Ayvazoğlu bir konuşma yaparak evlilik cüzdanını gelin Gökçen Sarıoğlu’na takdim etti. Düğüne gelinin Yozgat’tan çok sayıda yakını katılırken damadın yakınları da düğünde hazır bulundu.

Akçaabat Ajans olarak çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

gokcen-ile-meliksah-atasoyr.jpg

gokcen-ile-meliksah-atasoy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat