Akçaabat'ta Bayram

Akçaabat'ta Bayram

Kurban Bayramı dolayısıyla Akçaabat’ta toplu bayramlaşma töreni düzenlendi.

 

Akçaabat’ta her yıl geleneksel olarak kutlanan bayram, bu yıl ilk kez toplu olarak kutlandı.

Akçaabat Kültürpark’ta düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili M. Akif Hamzaçebi, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Binb. Okan Uslu, AK Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar, CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bayramlaşma töreninde konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat’ta ilk kez toplu bir bayramlaşma töreni düzenlendiğini ve  törenin örnek bir tören olduğunu söyledi. Cumur “Akçaabat her yönüyle örnek bir ilçe olduğunu buradaki birliktelik ile bir kez daha göstermiştir.  Buradan tüm siyasi parti temsilcilerine ve bu organizasyonu gerçekleştiren başta kaymakamlık olmak üzere ilçe müftülüğüne teşekkür ediyorum.” dedi.

Mustafa Cumur Akçaabat Sebatspor’a gereken önemim verilmesini de isteyerek “Akçaabat Sebatspor’a ihtiyacımız var, ama Akçaabat Sebatspor’un da bizlere ihtiyacı var. Kulübümüz kapanma noktasından döndü ve şimdi yukarılara çıkmak için mücadele veriyor. Bu mücadelede herkesin katkısı olması gerekmektedir” dedi.

 

 

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ise yaptığı konuşmada, ilk kez toplu bayramlaşma yaptıklarını ifade ederek “Bugün muhteşem bir gün yaşıyoruz. Her bayram merkez ilköğretim salonunda toplanıyor ve sonrada herkes kendi çapında bir program gerçekleştiriyordu. Bu bayramı daha katılımı ve kutlama olarak yapalım diye teklif geldi ve bizde bu bayramı burada kutlamaya karar verdik. Gerçekten çok güzel bir bayramlaşma oldu. Her kesimden insanların katılımı oldu. Çok güzel bir Akçaabat birlikteliği sağladık.  Bayrama katılan herkese teşekkür ederek tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

 

 

DERVİŞ ALTUNTAŞ'IN OBJEKTİFİNDEN
                   FOTO GALERİ İÇİN
 TIKLAYINIZ

 

 NOT:GALERİ BÖLÜMÜNE YORUM YAZMAK İÇİN ÜYELİK GEREKMİYOR. İSTEDİĞİNİZ FOTOĞRAFA ÜYE OMADAN YORUM YAZABİLİRSİNİZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat