Akçaabat Belediyesi'nden Sanata ve Sanatçıya Destek

Akçaabat Belediyesi'nden Sanata ve Sanatçıya Destek

Akçaabat Belediyesi'nden Sanata ve Sanatçıya Destek

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen ve 36. kişisel resim sergisini açan Haydar Durmuş'un resim sergisi, Akçaabat Belediyesine ait Resim ve Fotoğraf Müzesinde görücüye çıktı.

20 Ocak 2019 tarihine kadar açık kalacak olan sergiye ilgi yoğundu. Sergi açılışına; Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, STK temsilcileri, Trabzonlu çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen konuşmasında; "Kültür, sanat ve turizm şehri Akçaabat olarak, sanatsal faaliyetlere önem veren bir belediyeyiz. Bir şehir sadece altyapı, üst yapı gibi fiziki yatırımlarla değil, sanat ve kültürle olur. Akçaabat'ta böyle güzel bir sergi açan sanatçı Haydar Durmuş'a teşekkür ediyorum." dedi.

Sergide konuşan sanatçı Haydar Durmuş "Akçaabat’ta sergi açmaktan dolayı mutlu olduğunu, sanata ve sanatçıya destekleri büyük olan Belediye Başkanımız Şefik Türkmen ve ekibine, ressam sanatçı arkadaşlarıma, serginin açılmasında emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

akcaabat-belediyesi-haydar-durmus-ve-sefik-turkmen.jpgakcaabat-belediyesi-haydar-durmus-ve-sefik-turkmen.1jpg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat