8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri devam ediyor.

8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri devam ediyor.

8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri devam ediyor.

 

Bu yıl 8.’si düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu tarafından ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı tiyatro oyunu Akçaabatlı sanatseverlerle buluştu.

Bir dolabın etrafında geçen olayların yer aldığı oyuna başta Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda izleyici katıldı.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı Bülent Öztürk’ün yönettiği ve profesyonel bir ekip tarafından sahnelenen oyunda; kendi düşüncelerinde iyi ile kötüyü barındıran bir varlık olan insanın yaptığı tüm hataları, unuttuğu vicdanının sesini hiçe sayıp her seferinde suçu başkalarına atması ve bu davranışın sonunda yaşadıkları etkileyici bir dille anlatılmaktadır.

Eve giren iki hırsızın elbise dolabında buldukları ceset, sonradan eve gelen ev sahipleri ve diğerlerinin yaşadığı trajikomik olaylara sahne olan oyun, eğlendirmesinin yanında unutulan bazı değerleri de hatırlatmayı hedefliyor.

Oyun sonunda, oyunun yönetmeni Bülent Öztürk’e Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından plaket takdim edilirken Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekibine katılım belgesi verildi.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde, devam eden tiyatro günleri kapsamında pazar günü ise Trabzon Şehir Tiyatrosu sahne aldı. Gecede, İbrahim Gürsoy'un un yönettiği Kafes adlı oyun sahnelendi.

Oyun sonrasında tiyatro ekibine Akçaabat İlçe  Milli Eğitim Eski Müdürü Mehmet Salih Köse tarafından çiçek takdim edildi.

"8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri", 10 Mart'ta sona erecek.

8.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-devam-ediyor4..jpg

8.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-devam-ediyor..jpg8.-erol-gunaydin-tiyatro-gunleri-devam-ediyor1..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat