Kültür Araştırma Kurulu Toplandı

Kültür Araştırma Kurulu Toplandı

Kültür Araştırma Kurulu Toplandı

KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu aylık toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.

Toplantıda; bu yıl 29.'su düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festival'inin 18-21 Temmuz tarihleri arasında yapılmasına karar verildi.

17 Şubat Akçaabat'ın Kurtuluşuna yönelik sergi açılması, konferans verilmesi ve kurtuluş gününe özel konser verilmesi gibi etkinliklerin düzenlenmesi kararlaştırıldı.

9.'su yapılacak olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri hazırlıkları kurul üyeleriyle paylaşıldı.

Kurula sunulan Araştırmacı-Yazar Dr. Enver Uzun'un "Trabzon'un Yer Adları" adlı kitabı incelenmek üzere komisyona havale edildi.

Görüş ve önerilerinde yer aldığı toplantıda, ülkedeki tüm Akçaabat doğumlulara ulaşılması için çalışma yapılması da gündeme getirildi.

2018 yılının son toplantısı olan bu toplantıda, 2018 yılında yapılan faaliyetler Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu tarafından kurul üyeleriyle paylaşıldı ve 2018 yılının değerlendirilmesi kurul üyeleri tarafından yapıldı.

Kurul toplantısına Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kurul üyeleri Ahmet Y. Çilingiroğlu, Mehmet Salih Köse, Mustafa Yazıcı, İsmail Topal, Sebahattin Şentürk, Ekrem Kutlu, Kadir Topal, Osman Özer, Mehmet Salih Atadinç, Yılmaz Topal, Yusuf Hocaoğlu, Turhan Bektaşoğlu ve H. Sami Kara katıldı.


1-064.jpg2-064.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler