KÜÇÜK ÇOCUĞA SON GÖREV

KÜÇÜK ÇOCUĞA SON GÖREV

Akçaabat İlçesi Doğanköy Beldesi Meşeli Mahallesinde meydana gelen trafik kazsında hayatını kaybeden Mustafa Emircan Tezi toprağa verildi.

Dün öğle saatlerinde Akçaabat İlçesi Doğanköy Beldesi Meşeli Mahallesi dik uçurumdan sürücünün sara nöbetinin tutması nedeniyle araç içindekilerle birlikte Söğütlü(Kalenima) Deresine uçmuş ve araç içindekilerden 4’ü yaralanmış ancak anne kucağındaki 1.5 yaşındaki küçük Mustafa Emircan Terzi, annesiyle birlikte araçtan uçurumun bir tarafına fırlamış ve kaza anında anne kucağında Hakk’ın rahmetine kavuşmuştu.

 

Küçük Mustafa Emircan’ın cenazesi, bugün Doğanköy Halilulrahman Camiinde öğle namazına müteakip çok kalabalık bir cemaat tarafından kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında bir süre bekletildi.

 

Küçük Mustafa Emircan naşı bir anne tarafından dedesi Çal Beldesinden Recep Karpuz’un gelmesiyle aynı yerdeki aile mezarlığında gözyaşları arasında hazin bir törenle toprağa verildi.

 

1.5 yaşındaki Mustafa Emircan, daha hayata merhaba derken feci bir kaza ile hayata veda etti. Babası Sedat, annesi Şükran (Nurcan), ağabeyi Eray  ve ablası Sıla Terzi hastanede tedavi altında olduklarından cenazeye katılamadılar. 

 

Haber ve Foto:Muhammet Yavruoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler