Konak Sezona Hazır

Konak Sezona Hazır

Konak Sezona Hazır

 

Gerekli hijyen tedbirlerini alarak sezona hazırlanan Tarihi Timurciler Konağı yepyeni bir hizmet anlayışıyla misafirleriyle buluşuyor.

Yenilenen menüsü, misafir memnuniyeti odaklı servis anlayışı başta olmak üzere birçok konuda kendini yenileyen Timurciler Konağı’nda işbaşı yapacak personellere yönelik eğitim programı düzenlendi.

Zorlu Grand Otel Genel Müdürü Serkan Serdar ve Mercure Otel Genel Müdürü Tuncay Beyaz’ın katılımları ile gerçekleştirilen eğitimlerde konak personeline sektörle ilgili genel bilgilendirmeler yapıldı.

Katkılarından dolayı eğitimcilere plaketlerini takdim eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Personelimizin bilgilerini güncellemelerinin yanı sıra motivasyonları için önem arz eden bu çalışma için eğitimcilerimize teşekkür ederiz. Ortamahalle Akçaabat’ımızın gözde bir destinasyonu Timurciler konağı da Ortamahalle’nin gözde işletmelerinden bir tanesidir. Akçaabat’ın geleceğinin Turizm de olduğuna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. ” dedi.

Tarihi Timurciler konağı’nın hizmet kalitesinin yükselmesi Ortamahalle’ye gelen misafirlerimizin memnuniyetine dönüşecektir.

akcaabat-timucilar-konagi-sezona-hazir-plaket-verildi.jpgakcaabat-timurciler-konagi-havadan-gorunum.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler