Komutana Duygusal Veda

Komutana Duygusal Veda

Komutana Duygusal Veda

İlçemiz Akçaabat'ta 2013 yılından itibaren görev yapan Jandarma Binbaşı Mustafa Selçuk, Konya'nın Ereğli İlçesine atandı. Akçaabat'ta her kesim tarafından sevilen Mustafa Binbaşı için veda yemeği düzenlendi. Akçaabat Belediyesi öncülüğünde düzenlenen veda yemeğine Jandarma Binbaşı Mustafa Selçuk'un yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, İlçe Müftüsü Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, STK Bşkanları, ile siyasi parti ilçe başkanları ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Mustafa Selçuk'a Konya'daki görevinde başarılar dileyerek, şöyle devam etti: "Komutanımız ile 2 yıl çalışma fırsatı buldum. Kendisinden çok memnunum. Devlet adamı olduğunu her zaman gösterdi. İşlerin hep olumlu tarafında durdu. Kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum."

 

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, "Komutanımızla güzel işler yaptık. Komutanımız artık ilçemize veda ediyor. İnşallah hakkında hayırlı olan olur. Gideceği yerde belki daha mutlu olacaktır. Çalışma tarzından çok memnunduk. Devletine ve milletine bağlı, anayasa ilkelerine bağlı görev yaptı. Aynı ilke ile çalışacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah kendisini daha üst mevkilerde göreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Akçaabat Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Selçuk, herkese güzel düşünceleri için teşekkür ederek, "2013 yılının Ağustos ayında aldığım ilçe jandarma komutanlığı görevini Salı gün bırakacağız. Eylül ayının başında yeni görevimize başlayacağız. Akçaabat benim için çok farklı. Farklı duygularla ayrılıyorum. Bu bir veda değil, veda konuşması da değil. Kısacık bir durum güncelledik. Akçaabat'ta değil, Konya'da olacağız. Kalbimiz hep burada. İlişkimizi hiç bir zaman koparmayacağız. Sürekli gidip geleceğiz. Akçaabatlıları çok seviyorum. Allah'a ısmarladık. Hakkınızı helal edin" dedi.

Konuşmaların ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, komutan Selçuk’a  hediye takdim etti.

akcaabat-komutana-veda-etti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler