Koltuk değil Hizmet Peşindeyiz !

Koltuk değil Hizmet Peşindeyiz !

Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın seçim çalışmalarını Vakfıkebir de yoğun ilgi altında sürdürdü.

Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın seçim çalışmalarını Vakfıkebir de yoğun ilgi altında sürdürdü. Büyük liman bölgesinin evladı Aydın, sizin desteğinizle biz seçilebilir yerden adayız. Birileri gibi Fenerbahçe Kongre üyesi Süleyman Soylu’ya çalışmıyoruz. Bizden habersiz Ortadoğu’da yaprak kıpırdamaz diyenlerin de evlerinden haberi yok” dedi.

Trabzon siyasetinin yeni yüzü, hayırsever iş adamı MHP milletvekili Yavuz Aydın 7 Haziran’ın rövanşını almaya kararlı. Seçim çalışmalarını halkın yoğun desteği ile sürdüren Aydın’ın son durağı Vakfıkebir oldu. İlçede esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Aydın, resmi kurum ve kuruluşlarını da ziyaret etti.  Biz sadece seçimden seçime sokaklara çıkan, seçimden seçime vatandaşın hatırını soran insanlar değiliz. 7 Hazirandan sonra seçimi kaybetmiş olmama rağmen tüm Trabzon’u baştan sona gezen başka bir siyasetçiye bu şehir hiç gördü mü? İktidarın vekil adayları çıkmış Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden siyaset yapıp vatandaşın oyunu almaya kalkıyor. Bizim için siyaset; koltuk kapma sevdası değil, derdini dert edindiğimiz milletimize hizmet etme sevdasıdır” dedi.

Vakfıkebir ilçesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Bizden habersiz Ortadoğu’da yaprak bile kıpırdamaz’ sözünü de hatırlatan Aydın, “AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği en acı noktanın örneğini veriyorum size. Ne diyorlardı?  ‘Bizden habersiz Ortadoğu’da yaprak dahi kıpırdayamaz’ diyorlardı. Oysa ülkemizin içine düştüğü manzaraya bakın. Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısı olan Başkentteki patlama Emniyet Genel Müdürlüğüne 1 KM, istihbaratımızın kalesi MİT’e 2 KM, Bağımsızlığımızın en büyük simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 3 KM uzaklıktadır.  Ne Ortadoğusu, bunların evlerinden haberi yok. Hemşehrilerime sesleniyorum, Bunlara, Ak Partiye tekrar oy vererek bu güzel ülkeye yazık etmeyin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset