Köksal'a hayırlı olsun ziyareti

Köksal'a hayırlı olsun ziyareti

Emniyet Müdürü Murat Köksal'a Akçaabat'tan ziyaret

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine yaklaşık bir ay önce atanan Murat Köksal’a, Akçaabatlı muhtarlar ve basın mensuplarınca ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirildi. Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak’ın yanı sıra çok sayıda muhtar, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Köksal’ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon’u çok iyi bildiğini ve daha önceden Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli kademelerinde görev yaptığını kaydetti. Muhtarların polis teşkilatına birçok noktada katkı sağladığını ve kentin huzurunda muhtarların Emniyet’le paydaş olduğunu vurgulayan Köksal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek “Akçaabatlı muhtarlarımızın ve beraberindeki basın mensubu arkadaşlarımızın birlikte gerçekleştirdikleri bu ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

Sonrasında konuşan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, kendilerinin Trabzon’a ve Akçaabat’a hizmet eden herkese şükran borçlu olduğunu belirterek, “Biz muhtarlar olarak, şehrimize ve ilçemize hizmet eden herkese yardımcı olmakla görevliyiz. Gerek jandarmamıza, gerek polisimize şehrimizdeki huzuru sağlamak için yardımcı oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Gedikli, Köksal’ı Akçaabat İlçesi’ne de davet etti.

Ziyarette son olarak konuşan Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ise şunları söyledi: “Akçaabat küçük bir ilçe. Biz muhtarlarımızla veya ilçemizde görev yapan gerek emniyet mensuplarıyla, bir günde sık sık karşı karşıya geliyoruz. O nedenle tüm birimlerle iletişimimiz çok iyi ve elimizden gelen yardımı, desteği yapmaya hazırız. Bunlarla birlikte basın mensupları olarak eksikleri görerek, düzeltilmesi noktasında sizlerin dikkatini çekmek için aracı da olacağız.”
Akçaabat’ı tanıtan albüm ve dergilerin hediye edildiği Emniyet Müdürü Köksal ve Akçaabatlı konuklar ziyaret sonrası Emniyet binası önünde toplu fotoğraf çektirdiler. 

Berkant PARLAK

dsc_0058-copy.jpg

dsc_0063-copy.jpg

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler