Kirazlık'ta Örnek Davranış

Kirazlık'ta Örnek Davranış

Akçaabat Kirazlık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği anlamlı bir organizasyona imza attı.

 

 

Sosyal ve kültürel faaliyetler dışında toplum yararına olan kan bağışı kampanyasını da katarak örnek bir davranış sergileyen köylüler, Kirazlık köyü Merkez Camiinde bulunan aşevinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası ile 51 ünite kan bağışında bulundular.  48 erkek 3  bayandan oluşan bağışçıların bu duyarlı davranışı Kızılay yetkililerini de memnun etti.

 

 

Kirazlık Köyü kültür ve Yardımlaşma derneği yönetim kurulu üyesi Şükrü Uzun Kızılay’ın başlattığı  insanımız için “gönüllü kan Bağışı” kapsamındaki  köy halkının  kampanyaya gösterdiği ilgi bizi mutlu ettiğini söyledi.

 

Kızılay Trabzon Bölge Müdürü Hatice Tok, kampanya dolayısıyla köylülere teşekkür ederken  “böyle bir örnek davranışta buluna  köy derneği ile köy halkına sonsun teşekkür ediyoruz. Bir kan bin hayat demektir. Üç ayda bir insanın kan vermesi hem sağlık acısından hem de insanlık acısından önemli .Köy halkının duyarlılığı bizi gerçekten mutlu etti.Başta Kirazlık köyü Kültür ve Yardımlaşma derneği ile köy muhtarı ile köy halkına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler