Kent Konseyi Partileri Ziyaret Etti

Kent Konseyi Partileri Ziyaret Etti

Kent Konseyi Partileri Ziyaret Etti

Akçaabat Kent Konseyi Akçaabat’taki siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Kent Konseyi  Yürütme Kurulu üyeleri AK Parti, MHP, CHP ve İyi Parti ilçe başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

Mehmet Salih Köse başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere kent konseyi üyeleri katıldı.

AK Parti’de İlçe Başkan Vekili Hüseyin Altıntepe ve İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Kent Konseyi üyeleriyle Akçaabat üzerine projeler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili konuşan Hüseyin Altıntepe, farklılıkların memnun edici olduğunu belirterek Kent Konseyinin fikir mozaiğinin memnun edici olduğunu dile getirdi.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse’nin projelerinden bahsi üzerine, ilk günlerden ele alınan projelerin kaliteli olduğunu, daha da iyi olacağına inandığı ifade eden İlçe Başkan Vekili  Altıntepe, Büyükşehir Kanunu’nda var olan Kent Konseyi’nin Akçaabat’ta geç kalınan bir girişim olduğunun altını çizerek “Akçaabat’ın yarım kalan bir yanı Kent Konseyi ile tamamlanmıştır. Konseyimize yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. İlçemiz yararına bütün girişim ve önerileri ile projelerinin AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı olarak destekçisi olduğumuzu bilmelerini isterim.” diye konuştu.

Heyet daha sonrda Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Musa Hacıoğlu, MHP ilçe Başkanı Adem Çelik, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

kent-konseyi-akp-akcaabat-ziyareti.jpgkent-konseyi-chp-akcaabat-ziyareti.jpgiyi-parti-akcaabat-ziyareti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler