Kayabaşı Şenlendi

Kayabaşı Şenlendi

Kayabaşı Şenlendi

Işıklar Mahallesi Sosyal Faaliyetleri Yaptırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl Ağustos ayının ikinci Pazar günü organize edilen Işıklar Kayabaşı Karaabdal Yayla Şenliği’nin 20’ncisi 12 Ağustos Pazar günü Kayabaşı Yaylası’nda gerçekleştirildi.

Bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Şenol Şentürk’ün anısına ithaf edilen bu yılki şenlik her zaman olduğu gibi coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Erol yanık’ın yaptığı şenliğe yöresel sanatçılar Hasan Pekin, Umut Ayvaz, Cengiz Çoban, Burak Atasoy, Aycan, Yamaç, Erol Bayram, ve Samet Serdar ile Sinan Yılmaz renk katarken, Ali Bulut, Ömer Gaydan ve Sinan Güneysu da çalgılarıyla yaşanan coşkunun doruğa çıkmasına sebebiyet verdiler.

Zaman zaman yağmurun yağması ve sisin bastırması da yaşanan coşkuyu hiç azaltmazken günün erken saatlerinde kurulan horon halkaları gün sonuna kadar hiç bozulmadan devam etti.

Düzköy, Erikli ve Akpınar derneklerinin başkanlarının yanı sıra Almanya, Bursa ve Samsun’daki Trabzon’un il ve ilçelerinin dernek başkanlarının da katıldığı şenlik sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Işıklar Mahallesi Sosyal Faaliyetleri Yaptırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bşakanı Mutlu Aktaş, tüm katılımcılar ile spornsorlarına teşekkür etti.

kayabasi-yayla-senligi.jpg

kayabasi-akcaabat-yaylasi.jpgkayabasi-yaylasis.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat