Kavaklı Sahili Ağaçlandırıldı

Kavaklı Sahili Ağaçlandırıldı

21 Mart Orman Haftası, Ağaç Bayramı ve Dünya Ormancılık Günü kutlandı.

21 Mart Orman Haftası, Ağaç Bayramı ve Dünya Ormancılık Günü kutlandı.

 Kutlama programı çerçevesinde Akçaabat’ın Kavaklı Mahallesi’nin sahil kesiminde yer alan Rahman Camii’nin bahçesine Orman Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikle fıstık çamı fidanları dikildi. İl ve ilçe protokolünün katıldığı törende çok sayıda öğrenci de dağıtılan fidanları toprağa verdiler.

Akçaabat Kaymakam Vekili olarak görev yapan Çarşıbaşı Kaymakamı Hakan Hakyemez, Garnizon komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk, Müftü Ramazan tekin ve Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu’nun da katıldığı törende Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez ile Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin zeki Başkent de hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan Orman bölge Müdürü Mümin Döngez, ormanların korunarak gelecek nesillere aktarılmasının hayati önem taşıdığına vurgu yaparak, “Ormanların varlığının korunarak nesilden nesile aktarılması, hayatın sürdürülebilmesi açısından son derece önemlidir. Orman yoksa hayat yok olur. Temiz havadan erozyona, heyelandan insan sağlığını tehdit eden her türlü unsura kadar her şeyin önleyicisidir.” dedi.

kavakli-agaclandirma.jpg

Öte yandan Trabzon’da bulunan ve törene katılacağı duyurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman’ın Trabzon’daki temaslarının uzaması nedeniyle törene katılamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler