Kavaklı Finale Çıkıyor

Kavaklı Finale Çıkıyor

Akçaabat Kavaklı Ortaokulu hentbol müsabakalarında Türkiye final maçlarına çıkıyor.

 

Çeyrek ve yarı finalden sonra final maçı oynamaya hazırlanan Kavaklı Ortaokulu hentbol takımı, final maçını Hatay’da oynayacak. Spor şehri Akçaabat’ı temsil eden Kavaklı Ortaokulu ilk maçında Elazığ’ı 17-15 mağlup etmişti.

Maçlara, Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi tesisinde hazırlanmanın kendilerine büyük fayda sağladığını vurgulayan Kavaklı Ortaokulu hentbol takımı antrenörü, “Tam donanımlı bir komplekste antrenman yapmanın faydalarını müsabakalarda yaşıyoruz. Akçaabatlı gençlere diledikleri gibi spor yapma imkanı sağlayan ve destek veren Akçaabat Belediyesi, spor şehri olmanın gereklerini yerine getiriyor. Bizden desteğini hiç esirgemeyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ve Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş’a takım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehrimizin gençlerine spor konusunda imkanlar ölçüsünde her zaman destek vermeye gayret ettiğini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, müsabakaları devam eden Kavaklı Ortaokulu hentbol takımına başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler