Karayolu Çöp Yolu Oldu

Karayolu Çöp Yolu Oldu

Karayolu Çöp Yolu Oldu

Trabzon’un önemli turizm bölgelerini barındıran Hıdırnebi, Düzköy Yaylası, Kayabaşı gibi yaylalar ile bir ilçeye ulaşımı sağlayan Akçaabat Düzköy karayolu kenarlarına atılan çöpler nahoş görüntülerin oluşmasına sebep oluyor.

Karayolunun Kayalar mahallesinde boyunca vatandaşların bıraktıkları inşaat atıkları, kömür külleri eski ev eşyaları çevre kirliliğine sebep oluyor. Karayolu kenarına bırakılan çuvallarla çöpleri gören yakın çevre sakinleri duruma tepki gösteriyor. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar yol kenarına bırakılan çöplerin, zamanla rüzgar ve çevresel etkiler vasıtasıyla dağılarak çevreye ve karayoluna zarar verdiğini ifade ederek Grekli önlemlerin alınmasını istediler.

Her Türlü Atık Var

Yapımı devam eden Akçaabat Düzköy Karayolu’nun Kayalar Mahallesi kısmında yol kenarına dökülen atıklar arasında evsel atıkların yanı sıra inşaat atıkları, kömür cürufları, otomobil lastikleri gibi atıklar dikkat çekiyor.

akcaabat-karayolu-cop-yolu-oldu1.jpgakcaabat-karayolu-cop-yolu-oldu2.jpgakcaabat-karayolu-cop-yolu-oldu3.jpgakcaabat-karayolu-cop-yolu-oldu4.jpgakcaabat-karayolu-cop-yolu-oldu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler