Karan İçin Tören

Karan İçin Tören

Karan İçin Tören

CHP Trabzon eski İl Başkanı, CHP PM Üyesi Yavuz Karan, dün ofisinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Yavuz Karan için İskenderpaşa Camiinde tören düzenlendi.

Törene, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP ve AK Parti  Milletvekilleri, Belediye başkanları  ve çok sayıda seveni katıldı.

Caminin hemen önündeki Çınar Ağacının altında düzenlenen törende ilk olarak CHP İl Başkanı Güzide Uzun konuştu.  Uzun, “Burada Trabzon ilinin bütün erkanı buradadır. Sayın Belediye Başkanlarım, Kaymakamım, Rektörüm bütün hazirun iyi ki geldiniz. Bu kadim kendin en önemli meydanındayız şuanda. Partimize en yakın olan meydan, bu ulu çınarın altındayız. Bu çınar 15 güne kalmak yeşerecek. Yavuz Başkanımın, en çok sevdiği alan burası" dedi.

Kızı Berfin Karan, babası Yavuz Karan'ın törende fotoğrafını böyle taşıdı...  Daha güzel bir dünya yaratmak, mutlu barış içinde yaşamak üzere verdiğimiz mücadelede bu kentte hep el ele yaşamanın onurlu duruşunu sergilediğin için sana şükran borçluyuz. Kan bağının çok önemli olmadığını, dostluk ve yoldaşlıkların en önemli örneklerini sergiledin. Elin elimizdeydi. Yüreğin yüreğimizdeydi. Her haksızlıkta bu meydandaydım. Yüreğin gençlerin, kadınların yüreğiyle atıyordu. Acını derinde hissederek sana söz veriyoruz, sana söz veriyorum, sonsuza dek seni unutmayacak yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

yavuz-karan-trabzon.jpg

61saat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler