Karan İçin Mesaj Yağdı

Karan İçin Mesaj Yağdı

Karan İçin Mesaj Yağdı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar;
CHP Trabzon eski il başkanı, birlikte siyaset yaparken sevgi ve saygıyla çalıştığımız kıymetli ve değerli arkadaşım Yavuz KARAN’ı kaybetmenin derin üzüntüsüyle, ailesine, sevenlerine ve CHP Trabzon teşkilatına başsağlığı dileklerimle. Allah(c.c.) rahmet eylesin.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen;

Atatürk ve Cumhuriyetin yılmaz bekçisi, Trabzon'da mücadelenin yiğit neferlerinden, Parti Meclisi üyemiz Yavuz Karan geçirdiği kalp krizi sonucunda aramızdan ayrıldı. Mücadeleci arkadaşım Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, tüm CHP ailesine ve Trabzon'a başsağlığı dilerim.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora;

CHP Parti Meclisi Üyesi, Trabzonlu siyasetçi Yavuz Karan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Trabzon siyasetinin renkli siması Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, CHP Trabzon Teşkilatı'na başsağlığı dilerim.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi;
Hayatını kaybeden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve CHP camiasına sabırlar dilerim.

Şefik Türkmen Akçaabat Belediye Başkanı; 
CHP Parti Meclis Üyesi ve Trabzon eski il başkanı Yavuz Karan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve CHP camiasına başsağlığı dilerim." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün;
CHP Trabzon eski il başkanı,Yavuz KARAN abimizi kaybetmenin derin üzüntüsüyle, ailesine, sevenlerine ve CHP Trabzon teşkilatına başsağlığı dileklerimle. Allah(c.c.) rahmet eylesin.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP PM üyesi ve CHP Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi:
CHP Parti Meclisi Üyesi arkadaşım Yavuz Karan’ın vefat haberini biraz önce aldım. Karan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma başsağlığı dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset