Karan Akçaabat'a Güveniyor

Karan Akçaabat'a Güveniyor

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Karan, 1 Kasım’da Akçaabat’tan dengeleri değiştirebilecek bir oyla destek bulabileceğini söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Karan, 1 Kasım’da Akçaabat’tan dengeleri değiştirebilecek bir oyla destek bulabileceğini söyledi. Adnan Günnar’ın Akçaabatlı olmadığını ve Mustafa Cumur’dan sonra Akçaabat’ın vekili olmadığını savunan Karan, “Akçaabat beni sahiplenecek.” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Karan, 1 Kasım Genel Seçimlerinde kendi ilçesi Akçaabat’tan dengeleri değiştirebilecek bir oyla destek bulabileceğini söyledi. Seçmen sayısı bakımından bir milletvekili çıkarabilecek potansiyele sahip Akçaabat’ın çarşı günü olan dün çalışmalarına tam anlamıyla başlayan Karan, “Biz Akçaabat’a çok hizmet ettik, onlar da bize sahip çıkacak” dedi. İlçede uzun yıllar siyasi, sportif ve sivil toplum örgütleri aracılığıyla hizmetlerde bulunduğun anımsatan Karan, “Benim siyasi geçmişim var elbette ama Akçaabatlılar bana ‘Bizim Yavuz’ olarak bakıyor” diye konuştu.

‘AKÇAABAT BENİ SAHİPLENECEK’

 

Vatandaşların ‘Partisi önemli değil, bizim Yavuz’dur’ anlayışıyla kendisine yaklaştığını sözlerine ekleyen Karan, “O nedenle ben bu dönem Akçaabat’ta seçim dengelerini değiştirecek bir destek alabileceğime inanıyorum. Çok çalışıyorum. Zaman kavramımız yok 24 saat çalışabiliriz. Vatandaş da çok ilgi gösteriyor. Akçaabat benim ilçem, ilçem de beni sahiplenmeye hazır” ifadelerini kullandı. AK Parti’nin merhum milletvekili Mustafa Cumur’dan sonra Akçaabat’ın parlamentoda bir milletvekili olmadığını sözlerine ekleyen Karan, Akçaabatlıların bu boşluğu kendisiyle dolduracaklarına inandığını belirtti.  Karan, “Akçaabat’ın parlamentoda Mustafa Cumur’dan sonra vekili olmadı maalesef. Bu boşluğu benimle dolduracaklarına Akçaabatlı inanıyor, ben de inanıyorum. Tüm Trabzon’da çalışıyoruz ama Akçaabat’ta farklı çalışıyorum. İnsanlar Yavuz Karan nerede olursa olsun, kapısını çaldıklarında ulaşabileceklerini biliyorlar. Benim evim de, ikametim de Akçaabat’tadır” biçiminde konuştu. AK Parti’nin 4. sıra milletvekili adayı Adnan Günnar ile ilgili de yorum yapan Karan, “Adnan Bey için Akçaabatlı diyorlar. Ben Adnan Bey’i Akçaabat’ta iki kez köfte yemeye gelirken gördüm. Başka görmedim” sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset