Karadeniz'e Şehit Acısı

Karadeniz'e Şehit Acısı

Giresun’un Espiye ilçe nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin görev yaptığı Hakkari Çukurca’da Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şahit oldu.

Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Kavuşak Seriberi Üst Bölgesi’nde Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit oldu.

 

Şehit Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin’in memleketi Giresun’un Espiye ilçesi Merkez Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Şehit Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin’in dört yıldır sözleşmeli piyade er olarak görev yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi.

 

4 ASKER ŞEHİT

 

Yapılan açıklamada, "Şehit arkadaşlarımız 19 Nisan 2019 tarihinde terörle mücadele harekatında şehit olmuşlardır. Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet diliyoruz" dendi.

 

Hain saldırıda şehit olan dört askerin kimlikleri ise şu şekilde;  Erhan ÇİYAPUL, Murat ŞAHİN, Şevket ÇETİN, Yener Kırıkçı...

 

YARALILAR KURTARILAMADI

 

Çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı ifade edilen açıklamada, 4 şehitten 2'sinin yaralı olarak kaldırıldıkları hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

 

Teröristlerin hava harekatı ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alındığı aktarılan açıklamada, bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.

 

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler