Kan Ver Yaşam Ağacın Yeşersin

Kan Ver Yaşam Ağacın Yeşersin

Kan Ver Yaşam Ağacın Yeşersin

Kan Ver Yaşam Ağacın Yeşersin

Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı,Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü ve Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(ÇPL)Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu kan bağış kampanyasında 98 ünite kan toplandı.

Akçaabat  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Can katıldı.

Akçaabat'lı çiftçiler meslek lisesi öğrencileri ve vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kampanyanın ilk bağışını Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu bağışlayarak" kan acil değil sürekli bir ihtiyaç bu sebepten ötürü bizler Kızılay'a sürekli destek olmak istiyoruz burada kan bağışında bulunan tüm çiftçilerimize ve özellikle örnek davranışlarından dolayı öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu okulumuzda düzenlemiş olduğumuz ikinci kan bağış kampanyası bunun her yıl alışkanlık haline gelmesi için okulumuz ve orman işletme müdürlüğümüz ile ortak hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Trabzon Orman işletme Müdürü Savaş Ayvaz " Ziraat Odası ile düzenlenen kan bağış kampanyasında Bir ünite kan bağışlayana meyve fidanı hediye ettik. Kızılay ilimizde ülkemizde ve yurt dışında çok güzel yardım kampanyaları üretiyor bu kampanyalara destek olmak bizim için bir mutluluktur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler