Kan ver yaşam ağacın yeşersin

Kan ver yaşam ağacın yeşersin

Kan ver yaşam ağacın yeşersin

Kan ver yaşam ağacın yeşersin

Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Kızılay ve Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birlikte yapmış olduğun kan bağış kampanyasında Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Akçaabat’ lı çiftçiler Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan herkese Akçaabat orman İşletme Şefliği tarafından temin edilen Çam andırana betermiş fidanları acaba Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Okul müdürü Hacı Emin GÜLER ve Akçaabat Orman İşletme Şefi Özgün Topaloğlu tarafından verildi.

 

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu yüzden Kızılay ile sürekli işbirliği içerisinde olarak ilçemizde ki bağışçı sayısını artırmak istiyoruz Bizler Ziraat Odası olarak Orman İşletme şefliğimizden temin etmiş olduğumuz fidanları onlarla birlikte kan bağışlayan herkese verdik amacımız kan bağışlarken doğayı çevreyi koruyan bireyler topluluğu yetiştirmektir.

Amacımız herkesin bir ağacı olsun anlayışıyla başlatmış olduğumuz Kampanyayı ilçemiz genelinde yayarak ağaç çeşitliliğin artırmaktır.

akcaabat-kan-ver.jpgakcaabat-kan-ver-hayats.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler