Kan Bağışı Yaptılar

Kan Bağışı Yaptılar

Akçaabat’ın en aktif köy derneklerinden biri olan Acısu Köyü Kalkındırma ve Kültür Derneği örnek bir faaliyete daha imza attı.

 

Derneğin Acısu muhtarlığı ile yaptığı işbirliği sonucunda gerçekleştirdiği etkinlikte Kızılay Kan Merkezi’ne 30 ünite kan bağışında bulunuldu.

Kızılay Doğu Karadeniz Bölgesi Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Hatice Tok, Donör Kazanım Uzmanı Derya Esen Küçük, hemşireler Meryem Doğan ve Fatma Evcan’dan oluşan Kızılay Kan Merkezi Ekibi’ne kan bağışında bulunanlar arasında gençlerin yanı sıra kadınların da çokluğu dikkatlerden kaçmadı.

Dernek Başkanı olan Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi Müdür Başyardımcısı Cafer Tosun’un kan vererek başlattığı kampanyaya Köy Muhtarı Tahsin Çelik ve Emekli Köy İmamı Hacı Osman Doğan da yoğun bir katkı sağladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Dernek Başkanı Cafer Tosun, dernek üyeleri ve Acısu halkı olarak insanî bir görevi daha yerine getirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, herkesi kötü gün dostu olan Kızılay’a katkı sağlamaya davet etti. Tosun, bu tür faaliyetlerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler