Kamyona Kurşun Sıktılar

Kamyona Kurşun Sıktılar

Kamyona Kurşun Sıktılar

Edinilen bilgiye olay ilk olarak Trabzon’un Akçaabat İlçesinde Yaylacık Mahallesinde bulunan Haçkalı Baba Devlet Hastanesinin önünde başladı. 

Trabzon’da bir şirkette kamyon şoförü olarak çalışan H.İ., yanında bulunan eşiyle birlikte, çalıştığı araçla Trabzon istikametine gelirken hastane önünde bulunan kırmızı ışıkta durdu.  İddialara göre, H.İ., kamyonu ile sağa yanaşmak isterken, sağ şeritte araçlarıyla duran  2 kişi kendilerini tehlikeye attığı iddiasıyla şoförle tartışmaya başladı.  Tartışma sonrasında aracıyla hareket ederek Trabzon istikametine gelen H.İ. iddialara göre bu iki kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Akyazı Bölgesine gelindiğinde ise aracı takip eden 2 kişinin ilk olarak kamyonun dorsesine ve lastiklerine kurşun sıkmaya başladığı ileri sürüldü.  Kurşunların ön cama da gelmesi üzerine H.İ. aracıyla kaçarak Trabzon’un Değirmendere Mahallesinde bulunan polis merkezine sığındı. 

 H.İ.’nin olayı polislere aktarması üzerine, soruşturma başlatan Trabzon emniyet müdürlüğü ekipleri şüphelilerin kullanmış olduğu aracı kısa sürede yakalayarak 2 şahsı gözaltına aldı.  Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

akcaabat-kamyona-kursun-siktilar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler