Kamelyalar Niçin Paralı

Kamelyalar Niçin Paralı

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, Yaylacık Mahallesindeki kamelyaların kiralanma nedenini açıkladı

 

 

Kira meselesi Tamamen caydırıcı

İYİ Parti Akçaabat İlçe teşkilatı, ilçenin Yaylacık mahallesi sahil dolgu alanında yapılan kamelyaların vatandaşlara kiralandığını duyurmuş ve kamelyaların kime nasıl verildiğinin araştırılması için çalışma başlatmıştı. Kamelyaların kiralanması konusunda gazetemize açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kiralamanın, vatandaşların kamelyalara zarar vermemesi hususunda caydırıcı amaçla belediyenin kontrolünde yapıldığını söyledi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçenin Yaylacık Mahallesi Sahil Dolgu alanında yapılan kamelyaların kiralanması hususunda gazetemize açıklamalarda bulundu.  Kiralamanın tamamen caydırıcı amaçla yapıldığını ifade eden Başkan Ekim, “Orada mevcut kullanımlarıyla ilgili problemler vardı. Vatandaş, gün boyu gelip işgal ediyordu kamelyayı. Bizde düzene girmesi amacıyla böyle bir şey yaptık. Buradan alınan paraya zaten belediyenin ihtiyacı yok. Bazen düzen getirebilmek için bazı şeylerin ücretlendirilmesi gerekiyor.” dedi.

“KİRA UYGULAMASIYLA KAMELYALAR DÜZENE GİRDİ”

Kamelyaların neden kiralandırdıkları konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Ekim, “Vatandaş, sabah 8 gibi kamelyalara gelip kamelyanın etrafını çarşafla kapatıp gün boyu orada kalıyordu. Gelen yer bulamıyordu. Böyle bir sıkıntılı süreç vardı orada onları düzeltmek için yapılan bir uygulama bu. Kira uygulamasıyla kamelyalar düzene girdi. Daha fazla kişi hizmet alıyor oradan.” şeklinde konuştu. Başkan Ekim, 4 saati 20 liradan kiralanan kamelyalar için düzene girdikten sonra eski haline de dönebileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler