Kaldırımda otomobil Çarptı

Kaldırımda otomobil Çarptı

İlçemiz Derecik Beldesinde Kaldırımda Yürürken otomobilin Çarptığı Muhammet Tütüncü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaydetti.

Trabzon’da bir petrol istasyonunda çalışan Muhammet Tütüncü, eve gitmek için kaldırımda yürüdüğü esnada kendisine araç çarpması sonucu ağır şekilde yaralanmıştı. Tütüncü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaydetti. Ona çarpan aracın sürücüsü ise hala serbest… 

4 Ekim Perşembe günü meydana gelen kazada, Akçaabat’tan Derecik Beldesi istikametine seyir halinde olan H. K. (49) idaresindeki 61 TD… plakalı otomobil iddialara göre; aşırı sürat ve yolun ıslak oluşu nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçip takla attı. Takla atan araç, başına geleceklerden habersiz olan ve o esnada evine gitmek için kaldırımda yürümekte olan Muhammet Tütüncü’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tütüncü dereye uçtu. Kaza sonrası hurdaya dönen araç sürücüsünün burnu bile kanamazken, olay yerine gelen vatandaşlar, kazada ağır yaralanan genci savrulduğu dere kenarındaki çalılıklar içerisinde buldu. Aldığı darbeler sonucu başından ve vücudunun pek çok yerinde kırıklar oluşan Tütüncü, ağır yaralı olarak çevredekilerin de yardımıyla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir yıllık evli ve 3 aylık kız çocuğu babası olan Muhammet Tütüncü, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde ki yaşam mücadelesini bugün kaydetti.


Oğullarını kaybeden ailenin daha önce de 2 evladını toprağa verdiği öğrenildi. 
Tütüncü, yarın Derecik Beldesi Karaman Camii’nde, öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. 
Öte yandan Tütüncü’ye çarparak hayatını kaybetmesine neden olan aracın sürücüsü H.K.’nın ise hala serbest olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler