Kadın Kolları Kongresi Ertelendi

Kadın Kolları Kongresi Ertelendi

Kadın Kolları Kongresi Ertelendi

AK PARTİ KONGRESİ ERTELENDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta sonu yapılacak olan seçimli olağan ilçe kongresinin ertelendiği öğrenildi.

Mevcut İlçe Başkanı Melike Turhan’ın görevini AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Satu Şahin’e devretmesine kesin gözüyle bakılan kongrenin hangi nedenle yapılamadığı öğrenilemedi.

Farklı söylentilerin gezindiği kulislerde, Satu Şahin’in Genel Merkez’in işaret ettiği aday olmasına karşın kongresinin yine AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından ertelenmiş olması, genel merkezle ters düşmüş olabileceği şeklinde okundu. AK Parti İlçe Başkanlığı’nın tarihinde ilk kez yaşadığı bir kongre ertelemesi sonrası nasıl bir yol izleyeceğine dair ise bilgi edinilemedi.

AK Parti Kadın Kolları bir süredir Trabzon ve ilçelerindeki 5. olağan kongre sürecine odaklanmış, ilçeler ard arda kongrelerini tamamlamıştı. Son kongreler olan 17 Mart’taki Ortahisar ve Akçaabat kongrelerinin her ikisinin de ertelenmesi anlam verilemedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler