Kader De isim de Aynı

Kader De isim de Aynı

Kader De İsim de Aynı

Trabzon'un Of ilçesinde çalıştığı özel bir çay fabrikasının çatısından düşerek ağır yaralanan ve  kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yusuf Babur son yolculuğuna uğurlandı.

24 yaşında hayatını kaybeden Yusuf Babur, Akçaabat Dörtyol Erikli Mahallesi Merkez Camii'nde ikindi sonrasında kılınan cenaze namazı sonrasında aynı yerde toprağa verildi. Cenaza namazına, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci ve çok sayıda seveni katıldı.

Amcasıyla İsimi ve Kaderi Aynı

Yusuf Babur, 1992 yılında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden amcası Yusuf'un ismini verilmişti. Amcası 19 yaşında iken hayata veda ederken, aynı isim verilen yeğen Yusuf Babur da aynı kaderi paylaştı.

Halası Yürekleri  Dağladı.

Yusuf Babur'un halası Sevim Babur, çok sevdiği Yusuf içit ağıtlar yakarak yürekleri dağladı. Yusuf'un fanatik bir Trabzonspor taraftarı olduğunu ağıtlarla ifade eden hala Sevim "Yusufumu formasıyla gömün. O Trabzonspor'u çok severdi" şeklinde ağıtlar yaktı.

trabzonun-of-ilcesinde-calistigi-ozel-bir-cay-fabrikasinin-catisindan-duserek-agir-yaralanan-ve--kaldirildigi-hayatini-kaybeden-yusuf-babur-son-yolculuguna-ugurlandi2.jpg

trabzonun-of-ilcesinde-calistigi-ozel-bir-cay-fabrikasinin-catisindan-duserek-agir-yaralanan-ve--kaldirildigi-hayatini-kaybeden-yusuf-babur-son-yolculuguna-ugurlandi1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler