İyi Parti'den Makam Aracı Açıklaması

İyi Parti'den Makam Aracı Açıklaması

İyi Parti'den Makam Aracı Açıklaması

Akçaabat Belediye Meclisi, belediye Başkanına Makam aracı alma kararı ile ilgili İYİ Parti’den açıklama geldi.

İlçe Başkanı Mustafa Mısır imzasıyla yapılan açıklamada, İyi Parti’nin teklifinin hizmet araçlarının yenilenmesi yönünde olduğunu ifade ederek, teklife AK Parti grubunun makam aracı dahil ettiğini ifade etti.

Yapılan açıklama şu şekilde “ basına yansıyan ve "Akçaabat Belediye Başkanına lüks makam aracı alınması oy birliği ile geçti" şeklinde açılımı yapılan haberde İyi Parti'nin de adı kullanıldı. İyi Parti Grubu esas olarak eskiyen ve artık verimli hizmet konusunda aksaklık oluşturan hizmet araçlarının yenilenmesine dair önerge verdi. Bu önerge halkımıza daha etkin, güvenli hizmet sunabilmek adına verilmiştir. AK Parti grubu da bu önergemiz karşısında bekleyen bir makam aracı teklifi olduğunu, mevcut iki makam aracının eskidiğini ve sürekli sorun çıkardığını söyleyerek, eskiyen hizmet araçlarının yenilenmesi için verdiğimiz önergeye uygun olmak kaydıyla makam aracı alımı içinde ekleme yaptı. Meclise bu haliyle gelen önerge de kabul edildi. Halk için yaptığımız siyasetin icabı olarak ve halkımıza seçim döneminde verdiğimiz sözlerin gereği olan konuların ivedilikle gereğini yapmaya özen gösteriyoruz. Gerek çöp konteynırlarının yeraltına alınması, pazaryeri, uçarsu şelalesi, sahil yolu olayı, spor kulüplerine katkı gibi birçok konuyu gündeme getirdik, gerekli önergeleri verdik denindi.

Açıklama şu şekilde tamamlandı

Takipçisi olduk ve olacağız.

  Milletimizin bize verdiği emanetin ve denetim yetkisinin farkındayız.

Her şeye karşı duran ve her konuyu siyasetin malzemesi yapan bir anlayışı da doğru bulmuyoruz.

Önemli olanın milletimizin menfaati olduğunu özenle bir daha vurgulamak isterim. Yerel basına yansıyan haberde, anlaşıldığı veya anlatılmak istendiği gibi bir keyfilik yok, israfa destek yok.. İyi Parti olarak da böyle bir durum karşısında ne bugün ne de hiçbir zaman destek olmamızın söz konusu dahi olamayacağını bütün milletimizin bilmesini isteriz..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler