İsim Vermeden Kime Göndermede bulunuldu

İsim Vermeden Kime Göndermede bulunuldu

AK Parti Söğütlü’de seçim bürosunun açılışını gerçekleştirildi. İsim Vermeden Kime Göndermede bulunuldu ?.

AK Parti Söğütlü’de seçim bürosunun açılışını gerçekleştirildi.

Açılışta ilk kez Metin Gedikli’ye isim vermeden gönderme yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Söğütlü’de seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkan Adayı  Şefik Türkmen, İl Başkanı Adnan Günnar, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

ak-parti-akcaabat-sogutlu-secim-burosunu-acti2.jpg

Açılışta konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Biz buralara şehircilik ilkelerine uygun yüksek binalarda yapacağız, sosyal donatısını da yapacağız, parkını-bahçesini de, okulunu da, ibadet alanını da yapacağız. Hiçbir şeyi eksik bırakmayacağız.  Ama bugün sadece Söğütlü’nün arıtmasını bile yapamayan belediye başkanının hiç tribüne bakmayıp ta, bütün Akçaabat’ı idare itemeye yönelmesi, bizim Akçaabat’ı nasıl idare ettiğini bildiğimiz Şefik Türkmen ile arasındaki farkını ortaya koymaktadır” dedi.

ak-parti-akcaabat-sogutlu-secim-burosunu-acti1.jpg

 

Akçaabat Belediye başkan Adayı Şefik Türkmen ise “Söğütlü hızla gelişiyor, burada çok büyük bir nüfus olacak burada. Dışarıdan nüfus geliyor ama henüz burada oturan insanlar birbirleriyle kaynaşmış değil. Yani bir Söğütlülük kimliği, kenti kimliği henüz oluşmadı. Biraz karmaşa var. Buradaki nüfusun ihtiyacın nüfusunu karşılayacak sosyal ve kültürel ortam ve mekanlar oluşamadı, bize düşen yeni dönemde en büyük görev olacak bu. Yeni dönemde hem Söğütlülü olacaklar, hem Akçaabatlı olacaklar, hem Trabzonlu olacaklar. Bu üç kimliği taşıyacaklar ve bu kimlikleri taşımaktan da mutlu olacaklar”dedi.

ak-parti-akcaabat-sogutlu-secim-burosunu-acti3.jpg

Akçaabat’ın Trabzon ile beraber hareket ettiğini ifade eden Türkmen “Trabzon’da ne olmuşsa Akçaabat’ta da o olmuştur. Yapılaşmada bu, kültürde bu, sanatta bu şekilde olmuştur.

Yüksek katlı binaların ruhsatları iptal mi edilecek.

Türkmen konuşmasında “Şimdi bazıları bizim için göreve gelirse yüksek katlı binaların ruhsatlarını iptal edeceğimizi söylüyor. Biz yüksek binaların katlarını iptal etmeyeceğiz. Şehirciliğe uygun yüksek binalarda yapılabilir. Biz şehirciliğe uygun olup olmadığına bakarız. Yapacağınız binalarda bizler oturacağız, mutlu bir şekilde yaşayacağız. Çocuklarımız ve torunlarımız da buralarda oturmaktan mutlu olacak. Yoksa bizim yaptığımız binalarda torunlarımız oturmayacaksa çok anlamı yok. Biz şehirciliğe bu şekilde bakıyoruz” dedi.

İl Başkanı Adnan Günnar ise isim vermeden Metin Gedikli’ye yüklendi. Günnar konuşmasında “Bu güne kadar Söğütlü’de ne yapıldıysa Ak Parti sayesinde yapılmıştır.  Söğütlü Belediyesi ve çalışanları gayret etmiştir, Ancak Akçaabat Belediyesi’nden gelen bir kanalizasyon arıtma hattını dahi kesecek zihniyette sahip olmasına rağmen biz AK Parti olarak Söğütlü Belediyesi’ne yardımı kesmedik.   Aç tavuk kendini darı ambarında görür.Kamu araçlarını kullanarak, hizmet araçları kiralayıp, hizmet alanlarının dışında greyder, dozer, vidanjör ve benzeri şeyleri 3-5 yere gönderip te, ben hizmet eriyim, ben hizmette şöyleyim diyerek bir ay içerisinde hiç kimse bu milleti kandıramaz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset