Işıklar Derneği'nden Tablet Desteği

Işıklar Derneği'nden Tablet Desteği

Işıklar Derneği'nden Tablet Desteği

Işıklar Mahallesi Sosyal Faaliyetleri Yaptırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kovid-19 salgınında okulların uzaktan eğitime geçmesi sebebiyle köy çocuklarının eğitim ihtiyaçlarına destek olmak için önemli bir kampanyaya imza attı.

Işıklar Mahallesinde bulunan Işıklar İlk Okulu, Işıklar Orta Okulu ve Işıklar Orta Mahalle İlk ve Orta Okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen tablet kampanyasına dernek üyeleri ve gönüllü bağışçılar yoğun ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında toplanan maddi yardımlar ile toplam 48 adet tablet temin edilerek köy okullarında eğitim gören ancak bilgisayar ya da tableti olmayan çocuklara dağıtıldı.

"En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır" sloganıyla yola çıktıklarını belirten dernek başkanı Mutlu Aktaş; " Tüm Dünya'yı kasıp kavuran ve ne yazık ki ülkemizde de bir çok sıkıntıya sebep olan pandemi en çok çocuklarımızın eğitimine etki etmiştir. Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından uzaktan eğitim kararının alındığı ilk günden beri köyümüz çocuklarının bu konudaki eksikleri konusunda neler yapabiliriz diye düşündük ve bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza yurt içinden ve özellikle yurt dışından köylülerimiz sahip çıkmıştır. Bu anlamda yardımları ile çocuklarımıza çok değerli bir katkı sunan tüm üyelerimize, köylülerimize ve bağışçılarımıza yarının teminatı  çocuklarımız adına sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

d2-016.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler