İşadamı Ödüllendirildi

İşadamı Ödüllendirildi

Kirazlık köyünde yol duvarını yapan işadamı Kemal Acar, Kaymakam Erol Özkan tarafından ödüllendirildi.

Kış aylarında sorun olan köy yolunu onarımını yapan iş adamı Kemal Acar’a Akçaabat ilçe kaymakamı Erol Özkan teşekkür etti. Kirazlık köyünde düzenlenen iftar yemeğine katılan İlçe Kaymakamı Erol Özkan hayırsever vatandaşlarımız katkısını hiçbir zaman küçümsenemeyeceğini belirterek” herkes yatırımı devletten bekliyor. Kemal bey köyüne sahip çıması çok güzel bir olay, biz bu hayırsever iş adamlarımız sayısını artmasını bekliyoruz. İnsanların kendi köyüne sahiplenmesi güzel bir olay “dedi. Kaymakam Erol Özkan kemal Acara kirazlık köyü adın plaket verdi. Köy Muhtarı Mehmet Kahriman Kemal Acar’ın köye katkısının unutmayacaklarını söyledi.

 

 

Köyde yaşayan ve yolun yapılmasına maddi destek sağlayan iş adamı Kemal Acar,  inşaat sektöründe çalıştığını belirterek, tek amacının köylülerin yol mağduriyetlerinin giderilmesi olduğunu söyledi. Köy halkının yol güzergâhında yer alan bahçelerinden hiç bir karşılık beklemeden toprak verdiklerini kaydeden Acar, şöyle devam etti:

“Tabi devletten de yatırım bekliyoruz ama biz kendimiz bir şeyler yapmak istedik. Bu yol üzerinde araçların geçişleri sırasında zaman zamanda trafik kazaları oluyordu. Tabi ki bu işin çözümü olarak da bir şeyler yapmaya kalktık. Ben maddi açıdan destekte bulunuyorum ama halkımız bu yol için toprağını vererek örnek bir davranış sergilemişlerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler