İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatıldı

Akçaabat Belediyesi Çalışanlarına "İş Sağlığı ve Güvenliği" Anlatıldı.

 

Akçaabat Belediyesi, personellerine olası iş kazaları karşısında önlem almalarını sağlamak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği semineri verdi.

İş sağlığına ve güvenliğine önem veren Akçaabat Belediyesi bu kapsamda uzmanlar tarafından verilen seminerlerle çalışanlarını bilinçlendiriyor. Seminer öncesinde çalışanlara sağlık kontrolü yapıldı.

Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda İş Güvenliği Uzmanı Murat Uzun tarafından verilen eğitim seminerinde katılımcılara temel iş güvenliği, iş kazalarının nedenleri ve korunma yolları, kişisel koruyucu donanımlar, meslek hastalıkları, işçi ve işveren yükümlülükleri ile işçilerin ve işverenin görev ve sorumlulukları, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı gibi hususlarda bilgiler aktarıldı. Seminerde dikkatsizlik, tedbirsizlik ve bilinçsizlik sebebiyle meydana gelen iş kazalarının büyük oranda önlenebileceği vurgulandı.

Seminer sonunda eğitim gören personele iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bir test sınavı yapıldı. Katılımcılara sertifika verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler