İş Adamından Eğitime Katkı

İş Adamından Eğitime Katkı

İş adamlarımızdan Tahsin Armutçu’nun oğlu Atalay Armutçu, babasının hayırseverlik geleneğini sürdürdü ve Akçaabat Anadolu Lisesi’ne Bilgisayar Teknolojisi Sınıfı kurdu.

Akçaabat Anadolu Lisesi, Bilgi Teknolojisi Sınıfı’na kavuştu.

Daha önce Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na bir bilgisayar sınıfı hediye eden merhum iş adamlarımızdan Tahsin Armutçu’nun oğlu Atalay Armutçu, babasının hayırseverlik geleneğini sürdürdü ve Akçaabat Anadolu Lisesi’ne Bilgisayar Teknolojisi Sınıfı kurdu.

Anadolu Lisesi Bilgisayar teknolojisi Sınıfı,  gerçekleştirilen bir törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu. Törene, sınıfı kuran Atalay Armutçu’nun işleri nedeniyle Akçaabat’a gelememesi üzerine kardeşi Ahmet Armutçu ve amcası Yılmaz Armutçu katılırken; okulun kurucu müdürü olan Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Musa Tahsin Kalaycı, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil İbrahim Tosun, Akçaabat Folklor Derneği Başkanı Ahmet Yalçın Çilingiroğlu ve bazı okul müdürleri ile öğretmenler ve okul-aile birliği üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Abdullah boğuşlu, eğitimde vatandaş desteğinin kalitenin yükselmesi açısından vazgeçilmez unsurlardan biri olduğunu belirterek, oluşturulan sınıftan ötürü Armutçu ailesine teşekkür etti. Boğuşlu, Atalay Armutçu adına hazırlanan plaketi de kardeşi Ahmet Armutçu’ya verdi.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Musa Tahsin Kalaycı da başarısı her geçen yıl biraz daha artan Akçaabat Anadolu Lisesi’nin imkânlarının gelişmesinin başarısını daha da artıracağına inandığını belirterek, eğitime yapılan yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Daha sonra Yılmaz Armutçu’nun kestiği kurdele ile açılışı gerçekleştirilen sınıfı gezen katılımcılar, bilgisayarların başlarına oturttukları öğrencilerden başarılı olacaklarına dair söz almaktan da geri kalmadılar.

Akçaabat Anadolu Lisesi Bilgi Teknolojisi Sınıfı’nda 21 adet bilgisayarın yanı sıra 1 adet akıllı tahta da bulunuyor.

 

 

Okul Müdürü Boğuşlu, Atalay Armutçu adına hazırlanan plaketi de kardeşi Ahmet Armutçu’ya verdi.

 

Akçaabat Anadolu Lisesi Bilgi Teknolojisi Sınıfı’nda 21 adet bilgisayarın yanı sıra 1 adet akıllı tahta da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Eğitim