İptal Söz Konusu Değil

İptal Söz Konusu Değil

Önce AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve ardından Karayolları yetkilileri açıklama yaptı: Projelerde sıkıntı yok.

CHP’li Akaç iddia etti. Önce AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve ardından Karayolları yetkilileri açıklama yaptı: Projelerde sıkıntı yok.

Toplamda 190 milyon TL’lik maliyetli 3 kavşak projemiz ile trafik nefes alacak.

İDDİALAR GERÇEK DIŞI...

Trabzon’daki kent içi ve şehirlerarası trafiğin rahatlatılması noktasında hazırlanan 3 ayrı kavşak projesinden biri olan Fatih Eğitim Fakültesi önündeki projenin kamulaştırma bedelinin yüksek olması nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilmediği iddia edildi. CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Celal Akaç, “Bize gelen bilgi bu” dedi. Karayolları yetkilileri ise, “Kendi yaptığımız proje nasıl olur da durdurulur. İddialar gerçek dışı” diye konuştu.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, “Projelendirme ve yapım süreçleriyle ilgili teknik çalışmalar ortaya konmuş, her birimimizle çalışmalar sonlandırılma aşamasına getirilmiştir. Gerek Atapark Kavşağı, gerek Fatih Eğitim ve gerekse de Haçkalı Baba Kavşak projelerinde hem ulusal hem de uluslararası alanda herhangi bir eksiklik söz konusu değildir. Toplamda 190 milyon TL tutarındaki bu 3 kavşak projesi ile birlikte Trabzon trafiğine önemli bir nefes aldıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler