İnsan Gibi Her Şehrinde Ayrı Kimliği Ayrı Bir Ruhu Vardır

İnsan Gibi Her Şehrinde Ayrı Kimliği Ayrı Bir Ruhu Vardır

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada, insan gibi her şehrinde ayrı kimliği ayrı bir ruhu vardır, dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti: İnsanın kimliği, kişiliği olduğu gibi şehirlerinde kimliği kişiliği vardır. Şehrin tarihi geçmişi, kültürü, mimari yapısı, bulunduğu coğrafya ruhunu ve kimliğini öne çıkaran başlıca etkenlerdir. Trabzon’a iyi hizmet etmek için şehrin kimliğini ruhunu iyi okumak iyi anlamak lazım. Trabzon yatırım ve projelerin yanında yaşanabilir en iyi şehir sıralamasında daha üst sıralarda olma yolunda ilerlemektedir. Bu anlamda havamız, suyumuz ve doğamız temiz, şehirlerimiz yaşanabilir sakin ve güvenli bir görünüme kavuşarak insanlarımızın huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacak adımlar atılmakta ve atılmaya da devam edilecektir.

Güvenlik; yeme-içme, barınma gibi ve belki de onlardan daha öndeki temel insani ihtiyaçlardan birisidir. Bir yandan insanımızın refah düzeyini artırırken, diğer yandan onların güvenli mekânlarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamak devletin en önemli görevlerinden birisidir. Yaşadığı, çalıştığı ve gezip eğlendiği yerlerde güvenlik kaygısı taşımamak çok önemli bir gelişmişlik ve huzur toplumu olma kriteridir. Hükümetimizin genel politikaları ve üzerinde ciddiyetle durduğu vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği anlayışı ilimiz için bölgemiz için ayrı bir önem taşımaktadır.

Trabzonlunun rüyasını gerçeğe dönüştürmek için bu yola çıktık. Her Trabzonlunun, Trabzon’un fırsatlarından yararlanması, rahata, huzura, mutluluğa ulaşması için çalışacağız. Sadece çalışacağız daha çok çalışacağız. Bu yüzden, Siyasi polemiklere prim vermeyeceğiz, kimseyle siyasi bir hesabın içinde olmayacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset